Mobiel entertainment in Xo

Karikatuurtekenaar in Xo tijdens uw bedrijfsfeest

IBIS is al vele jaren een van de meest succesvolle karikaturisten van ons land. Trefzeker tovert IBIS de mooiste karikaturen uit zijn stiften. Laat van uw gasten een bijzondere karikatuur tekening maken dan geeft u iets blijvends aan hen mee.

Naast een karikatuur van het hoofd tekent karikatuurtekenaar IBIS altijd nog iets persoonlijks van zijn “slachtoffer”. Hierin schuilt de magie van de act van karikatuurtekenaar IBIS. Met zijn makkelijke babbel komt hij snel achter de bezigheden en passies van de persoon die hij tekent. Een beroep, sport of hobby worden er met veel humor bij getekend en van commentaar voorzien.

Wat kan karikatuurtekenaar IBIS voor uw evenement betekenen?

Met zijn schildersezel op wielen heeft IBIS een mobiele teken-act die op grote en kleine borrels kan worden ingezet. Door deze ezel is karikatuurtekenaar IBIS heel flexibel. Als eerste karikaturist combineert IBIS het mobiel tekenen met het maken van een complete karikatuur in kleur. Deze combinatie maakt hem nog steeds uniek. IBIS kan natuurlijk ook op één vaste plaats tekenen voor zijn eigen decor.

Tip! Laat karikatuurtekenaar IBIS het logo van uw bedrijf in de tekeningen mee nemen dan snijd het mes aan twee kanten.

Klik hier voor nog meer mobiel entertainment tijdens uw feest in XO>>>

Karikatuurtekenaar

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam